ACTIVITATS DE SALA

Vine al Centre Esportiu Vilafant amb tota la família i gaudeix de les nostres activitats de sala

Al Centre Esportiu Vilafant oferim activitats dirigides de dilluns a dissabte, amb l’objectiu d’intentar fer un horari apte per a tots els usuaris i que així tinguin més possibilitats de realitzar l’activitat desitjada.

Us mostrem els nostres horaris de les activitats dirigides.

Horaris Classes Dirigides

Spinning, Gac, Pump, Hiit, Pilates, Ioga, Cardiotono, Zumba, Zumba Kids, Zumba Strong

 

 

 

Podreu disposar de l’ajuda del tècnic de sala de fitness de dilluns a divendres de les 18.00 h a les 21.00 h.

Spinning: Exercici aeròbic i de cames, on l’instructor mitjançant el canvi de la freqüència del pedaleig i de la resistència al moviment en realitzar tot tipus d’intensitats.
Zumba: És una disciplina del fitness dirigida a mantenir un cos saludable i per altra banda enfortir els músculs i donar flexibilitat al cos mitjançant moviments de ball amb repeticions de rutines aeròbiques.
Hiit: Entrenament d’alta intensitat, és una forma millorada dels entrenaments per intervals; una estratègia d’activitats que alterna moments d’exercici aeròbic intensos amb moments menys intensos de recuperació.
Hipopressius: exercicis posturals i respiratoris associats a un ritme sistemàtic. Són un tipus d’abdominals amb els que activem les fibres tipus I. Aquestes són les responsables de donar-nos el to muscular i actuen de forma involuntària per tal de crear una faixa abdominal competent, que ens ajudi a aguantar els augments de pressió que se’ns presenten durant la vida diària
Pump: programa d’entrenament físic que combina les activitats pròpies de l’aeròbic amb el treball muscular mitjançant la realització d’exercicis d’aixecament de pes.
Ioga: augmentar la flexibilitat muscular i la capacitat d’equilibri i de relaxació, mitjançant diverses postures i tècniques de respiració
Pilates: Activitat que es fonamenta a l’equilibri de la musculatura, mitjançant exercicis que requereixen força, flexibilitat, mobilitat articular, equilibri, concentració, consciència corporal, respiració i relaxació. Les classes del mètode Pilates són bones per a tothom i s’adapten a les necessitats de cadascú.
Cardio To: És una activitat multidisciplinària que barreja exercicis cardiovasculars amb exercicis de musculació … Aeròbic, steps, GAC, HIIT, TBC, etc.
GAC (glutis, abdominals i cames). Conjunt d’exercicis dedicats a enfortir i a tonificar aquestes tres zones del cos.