Classes Dirigides

Vine al Centre Esportiu Vilafant amb tota la família i gaudeix de les nostres classes dirigides

Al Centre Esportiu Vilafant oferim classes dirigides de dilluns a dissabte.

Us mostrem els nostres horaris de les classes dirigides.

Podreu disposar de l’ajuda del tècnic de sala de dilluns a divendres de les 18.00 h a les 21.00 h.

 

 

Classes Dirigides:

Spinning: Exercici aeròbic i de cames, on l’instructor mitjançant el canvi de la freqüència del pedaleig i de la resistència al moviment.

Zumba: És una disciplina del fitness dirigida a mantenir un cos saludable  mitjançant moviments de ball amb repeticions de rutines aeròbiques.

Zumba Kids: És una disciplina del fitness dirigida a mantenir un cos saludable  mitjançant moviments de ball amb repeticions de rutines aeròbique

Zumba Strong: combina moviments que treballen amb el pes del teu propi cos, condicionament muscular, exercici cardiovascular i moviments pliomètrics sincronitzats amb música original especialment dissenyada perquè coincideixi amb cada moviment.

Hipopressius: Exercicis posturals i respiratoris associats a un ritme sistemàtic.

Pump: Entrenament físic que combina activitats pròpies de l’aeròbic amb treball muscular mitjançant la realització d’exercicis d’aixecament de pes.

Ioga: augmentar la flexibilitat muscular i la capacitat d’equilibri i de relaxació, mitjançant diverses postures i tècniques de respiració.

Hatha Ioga: És un tipus de Ioga conegut per la pràctica de posicions corporals, que aporten fermesa i elasticitat als músculs.

Pilates: Activitat que es fonamenta a l’equilibri de la musculatura, mitjançant exercicis de força, flexibilitat, mobilitat articular, equilibri, concentració…

Pilates Kids: És una tècnica física-mental que aporta als nens que el practiquen molts bons resultats.

Cardio To: És una activitat multidisciplinària que barreja exercicis cardiovasculars amb exercicis de musculació …

GAC (glutis, abdominals i cames). Conjunt d’exercicis dedicats a enfortir i a tonificar aquestes tres zones del cos.

TBC: ”Total Body Conditioning”. Pretén aconseguir un entrenament total del cos combinant diferents tipus d’exercicis ajudant-nos de diferents elements.

KOMBAT: Classe dirigida que consisteix en realitzar moviments de diferents arts marcials, a través de coreografies amb música.

S’exerciten braços, espatlla, cames i abdominals, millorant-ne així la flexibilitat, força, coordinació i resistència cardiovascular.