ESPAI SALUT

Benvinguts/des a Espai Salut, l’espai del Centre orientat a una vida més sana i saludable. Disposem de serveis d’osteopatia, massatges i serveis de nutrició i orientació amb entrenaments. 

Viure bé és viure d’una forma més sana i si hi poses una mica de la teva part, et sentiràs miller amb tu mateix.

Pack Pla Nutricional i Entrenament Personal 

Nou servei, dins el nostre Espai Salut que integra la realització i seguiment d’una dieta amb entrenament personal i acompanyament esportiu, sempre amb l’orientació nutricional personalitzada segons objectius i necessitats de cadascú.

En què consisteix?

PREU PACK: 59€  –>

  • Primera entrevista i confecció dieta 
  • 1 entrenament personal amb rutina completa 
  • Servei mensual
  • Visita quinzennal de seguiment (+20€)

 NOMÉS DIETA: 

  • Entrevista i confecció dieta: 35€ 
  • Visita quinzenal de seguiment (+20€)

ENTRENAMENTS PERSONALS: preu en funció de si és una persona o entrenament amb grup reduït. El pot realitzar qualsevol del nostres tècnics: Carles, Fernando, Luisa, Fina i Eva. 

  • 1 persona –> 35€/hora 
  • 2 personas –> 40€/hora (20€ per persona) 
  • 3 personas –> 45€/hora (15€ per persona) 
  • 4 personas –> 50€/hora (12,50€ per persona) 

OPCIÓ BONO 10 SESSIONS ENTRENAMENT PERSONAL –> 300€ (estalvi de 50€) Surt l’entrenament individual a 30€. 

*PROMOCIÓ LLANÇAMENT* : pels 5 primers que contractin el servei, per només 50€ (vàlid fins al 31 d’Octubre).

Demana més informació a recepció!
També disponible els serveis individuals: assessorament nutricional i entrenament personal.
*Ara més que mai, cuidar-se és important i nosaltres t’ajudem! Ésport és Salut!*

 

Osteopatia i Massatges

Massatge Esportiu amb Estiraments.

Indicat per: Persones que facin esport habitualment. Tota mena d’esportistes. Contractures, sobrecàrregues, elongacions, ruptures fibril·lars, esquinços en general qualsevol problema a nivell múscul esquelètic lligat a la pràctica de l’esport.

Abans, durant i després de la pràctica esportiva. Actua com a preventiu de lesions, recuperació de lesions ( descarrega musculatura), augmenta la capacitat de treball i afavoreix la concentració de l’esportista en la competició.

Massatge Terapèutic.

Activa la circulació, elimina toxines i substàncies de rebuig dels músculs , té efectes analgèsics

Indicat per: Estrès , mals de cap, migranyes, ansietat i depressió. Insomni. Restrenyiment. Circulació Trastorns de l’aparell locomotor: Contractures, sobrecàrregues, espasmes musculars, lumbàlgies, cervicàlgies, dorsàlgies. En general, tota mena de dolors d’esquena. Artrosis, fibromiàlgia, embarassades a partir dels 3 mesos

Osteopatia

L’osteopatia és una disciplina manual terapèutica de visió holística que  basa els seus principis a afirmar que tots els sistemes del cos estan interrelacionats i interconnectats,  per tant qualsevol desequilibri d’un afecta el funcionament dels altres. Busca recuperar l’equilibri funcional del cos

Reflexologia Podal

Teràpia que consisteix a activar els sistemes curatius del mateix cos, mitjançant l’estimulació de les terminacions nervioses de les diferents parts del nostre organisme reflectides en el peu, per tal de reequilibrar-lo funcionalment i energèticament.

Drenatge Limfàtic

Tècnica formada per una sèrie de maniobres manuals específiques realitzades de manera molt suau i destinades a estimular el sistema limfàtic per afavorir l’eliminació de toxines i activar el sistema immunitari.

 

 

Centre Esportiu Vilafant