Serveis de Fisioteràpia · Beneficis

A continuació us mostrarem quins beneficis poden aportar per el funcionament del nostre cos els diferents massatges i serveis de fisioteràpia.

Massatge esportiu:

Es un massatge que es caracteritza per a ser de preparació per a la competició o la pràctica d’exercici físic, preparació per els entrenaments i per la pre i post competició.

Els principals beneficis del massatge esportiu són l’optimització del rendiment muscular que en conseqüència es veu una millora del rendiment esportiu, reduint els temps de recuperació després de grans entrenaments i prepara la musculatura de cara a properes sessions.

I el que es més important, el massatge esportiu ajuda a prevenir futures lesions o a rehabilitar-se d’elles, ja que ajuda a mantindre la musculatura.

Serveis de Fisioteràpia

 

Massatge Terapèutic

El massatge terapèutic millora de circulació de la sang que això ajuda a portar nutrients a les cèl·lules i a eliminar impureses i substàncies tòxiques, també ajuda a augmentar la capacitat de la sang per a transportar oxigen augmentant els glòbuls vermells i blancs de la sang.

A més a més ajuda a alliberar endorfines i a mantenir la flexibilitat de tots els músculs.

Finalment pot servir per a reducció o prevenció del estrés, mals de cap, migranyes, ansietat, depressió, insomni… així com tot tipus de dolors d’esquena com sobrecàrregues, espasmes musculars, lumbàlgies…

També el poden realitzar dones embarassades a partir dels 3 mesos.

Massatge Relaxant

Els massatges relaxants son molt beneficiosos per a dolors d’esquena, ajuden a reduir el estres I el pols cardíac, a més a més els mals de cap responen molt bé davant de teràpies de massatge també redueixen la migranya i ajuden a combatre l’ insomni..

Serveis de Fisioteràpia

Osteopatia

Indicat per a:

Sistema locomotor/ ossi:Tots els dolors d’esquena, dificultats motores. Ciàtica, lumbàlgia, hèrnia discal. Lesions esportives. Seqüeles d’accidents traumàtics: Fuetada cervical. Artritis, artrosis. Fatiga crònica, fibromiàlgia.  Tot tipus de dolors articulars: Artritis , artrosi. Dolors post quirúrgics. Problemes a l’ATM (mandíbula),Sistema nerviós: Estrès, ansietat.  neuràlgies, hiperactivitat, problemes d’insomni o nerviosisme, paràlisi facial. Migranyes i cefalees. Estrès posttraumàtic , tics nerviosos. Al·lèrgies, esgotament, bruxisme. Depressions endògenes.

Sistema respiratori: Bronquitis, sinusitis, afonia

Trastorns pediàtrics: Dislèxia, hiperactivitat, epilèpsia, problemes digestius, asma. Problemes derivats del naixement: cessaries, fòrceps o ventoses. Dolors en embarassades. Plagiocefàlies.

Problemes sistema reproductor: infertilitat o impotència

Problemes digestius. Hèrnies hiatus, estrenyiment, úlceres. Regurgitació Obesitat

Problemes visuals

Problemes auditius: acúfens, tinitus

Sistema urinari: incontinència, infeccions urinàries

Reflexologia Podal

La reflexologia podal es una teràpia que ens pot ajudar a prevenir diferents síndromes i dolences per aconseguir un equilibri físic i mental.
Indicat per a:

Sistema nerviós: Tensió o estrès, cefalees, migranyes, trastorns del son epilèpsia i hiperactivitat..

Sistema circulatori: pressió baixa, pressió alta, alguns trastorns de la circulació…

Sistema respiratori: Asma bronquial, refredat, tos…

Sistema digestiu: Diarrea, estrenyiment, colesterol, diabetis, halitosis, indigestions, malalties de dents i genives.

Sistema urinari: incontinència, anúria

Sistema limfàtic: edemes, amigdalitis crònica..

Sistema reproductor: problemes menstruals, pròstata, d’impotència..
Patologia del sistema endocrí: al·lèrgies, hipotiroïdisme, hipertiroïdisme, acne..

Serveis de Fisioteràpia

Drenatge Limfàtic

Técnica destinada a estimular el sistema limfàtic per afavorir l’eliminació de toxines i activar el sistema immunitari.

Indicacions estètiques:Relaxant, acne, rosàcia, dermatitis ,èczemes cremades, psoriasis úlceres eritema facial persistent, cel·lulitis, lipoedema, cirurgia i DLM, cicatrius, estries, antienvelliment. (arrugues)

Indicacions terapèutiques: Ansietat, estrès, limfoedemes, lipoedemes, edema de l’embaràs, edema post operatori i post traumàtic( esquinços, contusions, cicatrius, ferides, articulacions inflamades). Trastorns d’origen reumàtic: artritis i artrosi, varius , fibromiàlgia, cames cansades, bronquitis crònica, asma bronquial, estrenyiment crònic…

 

 

,